За нас

Като лидер в сферата на телекомуникациите, предлагаме на клиентите си продукти и услуги, които са съществена част от ежедневието им и неизменим елемент от бизнеса. Помагаме им да останат свързани, да бъдат винаги информирани, да се развиват и да се забавляват.

Ангажиментът на Vivacom към обществото не се изчерпва единствено с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги. Компанията ни традиционно е една от най-активните в България, инвестирайки в устойчиви във времето проекти в областта на корпоративна социална отговорност.

Ние вярваме, че създаването на стойност за обществото е ангажимент на всеки от нас. Затова безрезервно подкрепяме различни каузи, давайки ясен пример как бизнесът може да си сътрудничи с обществото в полза на по-добър живот за всеки един от нас.

За да сме полезни на обществото и държавата си, ние от Vivacom подкрепяме значими каузи в сферата на образованието и благотворителността. Правим всичко възможно да окажем положително въздействие и с помощта на ресурси и опит да помогнем за устойчивостта и здравословното функциониране на общностите.
От 2020 година Vivacom е част от международното семейство на United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Повече информация за United Group може да видите тук.

Образование

Образованието винаги е било един от основните ни приоритети, защото едно общество е толкова развито, колкото е развито образованието, което предлага. То е ключът към новите възможности. Дигитализацията на образованието е една от най-актуалните и важни теми на днешния ден, тъй като от нея зависи бъдещата конкурентоспособност на учениците, уменията, които ще натрупат в училище, и цялостната им подготовка за реализация в живота.

Благотворителност

Благотворителността и дарителството са дългогодишна традиция на Vivacom, израз на разбирането ни, че всяка организация трябва да има активна позиция и да допринася за развитието на цялата общност. Вярваме, че мобилизирайки доброто у всеки човек, можем да допринесем за повишаване на възможностите за образование на нашите деца, цел, която Vivacom неотклонно подкрепя през годините.

Интегриран годишен доклад

От 2015 година насам компанията ни публикува своя интегриран годишен доклад, който включва информация за всички наши значими дейности и има за цел да утвърди прозрачността, която компанията ни е изградила до момента. Може да разгледате докладите тук.