За нас

Като лидер в сферата на телекомуникациите, предлагаме на клиентите си продукти и услуги, които са съществена част от ежедневието им и неизменим елемент от бизнеса. Помагаме им да останат свързани, да бъдат винаги информирани, да се развиват и да се забавляват.

Ангажиментът на Vivacom към обществото не се изчерпва единствено с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги. Компанията ни традиционно е една от много активните в България, които инвестират в устойчиви във времето проекти в областта на корпоративна социална отговорност.

Ние вярваме, че създаването на стойност за обществото е ангажимент на всеки от нас. Затова безрезервно подкрепяме различни каузи, давайки ясен пример как бизнесът може да си сътрудничи с обществото в полза на по-добър живот за всеки един от нас.

За да сме полезни на обществото и държавата си, ние от Vivacom подкрепяме значими каузи в сферата на образованието, опазването на околната среда и благотворителността. Правим всичко възможно да окажем положително въздействие и с помощта на ресурси и опит да помогнем за устойчивостта и здравословното функциониране на общностите.
От 2020 година Vivacom е част от международното семейство на United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа.

Образование

Образованието винаги е било един от основните ни приоритети, защото едно общество е толкова развито, колкото е развито образованието, което предлага. То е ключът към новите възможности. Дигитализацията на образованието е една от най-актуалните и важни теми на днешния ден, тъй като от нея зависи бъдещата конкурентоспособност на учениците и студентите – уменията, които ще натрупат и цялостната им подготовка за реализация в живота.

Благотворителност

Благотворителността и дарителството са дългогодишна традиция на Vivacom, израз на разбирането ни, че всяка организация трябва да има активна позиция и да допринася за развитието на цялата общност. Вярваме, че мобилизирайки доброто у всеки човек, можем да допринесем за повишаване на възможностите за образование и развитие на нашите деца, цел, която Vivacom неотклонно преследва през годините.

Интегриран годишен доклад

От 2014 година насам подготвяме и публикуваме своя интегриран годишен доклад, който включва информация за всички наши значими дейности и има за цел да утвърди прозрачността, която компанията ни е изградила до момента. Може да разгледате докладите тук.