Онлайн платформата VIVA Cognita предлага виртуална подготовка по математика, предоставя интересни и разнообразни примери по алгебра и геометрия и позволява решаването на редица математически задачи, докато просто си седите удобно вкъщи.

Платформата също дава възможност на всички българи да покажат колко много знаят за своята родина, като се включат в състезанията VIVA Родолюбие. Серията от надпревари предизвиква всеки да докаже знанията си по география, история, култура, изкуство и спорт в България.

Всеки може да тества познанията си с VIVA Родолюбие, като единственото условие към участника е да има профил в сайта VIVA Cognita. Всяко състезание се състои от 20 въпроса, които биха се сторили дори твърде лесни на всички родолюбиви българи. Въпросите във всяко състезание засягат различни области и винаги са обвързани с факти, които представляват гордост за българите. Най-съобразителните и бързи участници печелят атрактивни награди, осигурени от VIVACOM.

Последното състезание VIVA Родолюбие се проведе на 8ми ноември 2015 г. В него взеха участие стотици малки и големи любопитни българи, а онези от тях, които дадоха най-много верни отговори, си тръгнаха с ваучери за пазаруване на книги на стойност 30, 50 и 100 лева. Полезните награди в комбинация с пресметливия ум на печелившите им дава дори още по-голям шанс да спечелят и в следващите състезания.